Дійсно маленьке чорне плаття: Ані Лорак здивувала шанувальників ультракоротким нарядом в обтяжку

Співачка Ані Лорак у своєму особистому блозі опублікувала знімок в дуже пікантному вбранні. Цікаво, але таким незвичайним чином вона вирішила розповісти про улюблені книги.

41-річна співачка Ані Лорак не перестає дивувати своїм чудовим зовнішнім виглядом. Артистка чудово виглядає і на сцені, і вдома в піжамі без косметики.

Ані володіє елегантною жіночною фігурою — красивими стегнами, вузькою талією і пишним бюстом. Тому співачка без сумнівів може дозволити собі найвідвертіші і провокаційні наряди. При цьому Лорак вміє їх так піднести, що будь-якого натяку на вульгарність абсолютно не залишається.

Наприклад, у своєму особистому блозі співачка поділилася фотографією в чорному бандажному платті, яке відкривало гарні ніжки співачки. Не дивлячись на його коротку довжину, верх в ньому повністю закритий, що робить його досить пристойним і елегантним.

Ани Лорак в черном платье
Ані Лорак в чорній сукні

Підписники артистки відзначили, що вона володіє відмінною фігурою і їй явно пасують подібні наряди.

Цікаво, що таким, злегка пікантним, фото Кароліна вирішила привернути увагу своїх читачів до своїх улюблених книг. Співачка поділилася списком літератури, яку прочитала на карантині.

Серед фаворитів Ані виявилися такі книги як: “Ваша дитина може все” (Пег Доусон, Річард Гуара), “Мир в кожному кроці. Шлях усвідомленості в повсякденному житті” (Тит Нат Хан), “Книга про тіло”(Кемерон Діас, Сандра Барк). “Маніфест мотивацій. Дев’ять декларацій про право на особисту сил ” (Брендон Берчард), “HBR Guide. Емоційний інтелект” (Деніел Гоулман) та інші.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.