Дружина Позитива з “Время и Стекло” показала його сестру-близнючкою в честь дня народження чоловіка

Олексій Завгородній, відомий як Позитив і екс-соліст групи "Время и Стекло", 19 травня зазначив свій 31-ий день народження. На честь свята його дружина показала фотографію чоловіка з його сестрою-близнючкою.

Олексій Завгородній відомий як Позитив з українського колективу “Время и Стекло”, а також близький друг Потапа і учасник його групи “Мозги”.

Вже більше 7 років музикант щасливий у шлюбі зі своєю красунею-дружиною Анною. Пара любить радувати шанувальників Олексія спільними фотографіями і відео у соціальних мережах.

Але на честь дня народження чоловіка Анна вирішила поділитися особливим для нього знімком і познайомити фанатів чоловіка з ще однією незамінною дівчиною в його житті.

Мало хто знав, але Позитив має сестру Лізу, яка є його близнючкою. У підписі під фотографією Анна назвала їх божевільними двійнятами і привітала з 31 днем народження.

Алексей и Лиза
Олексій і Ліза

Сам музикант практично ніколи не згадував, що має сестру-двійнючку. Про Лізу він розповів тільки один раз в інтерв’ю Анатолію Анатолічу.

Тоді Олексій згадав, що сестра старша за нього на 10 хвилин. Вони разом кілька років навчалися в Британії. Зараз родичі періодично бачаться і підтримують зв’язок. За словами артиста, вони абсолютно різні.

Ліза зараз працює у сфері журналістики та є вельми творчою особистістю. Вона любить відвідувати концерти брата, особливо, якщо вони не в Києві.

Алексей и Лиза
Олексій і Ліза

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.