Софія Ротару в шкільні роки: в мережу потрапило унікальне архівне фото співачки

Софія Ротару закінчила школу в Чернівецькій області в Україні. Саме з районних і обласних творчих конкурсів в дитячі роки почався її зоряний шлях. На фан-акаунті співачки з'явилося її архівне фото якраз з того періоду.

Софія Ротару зі шкільної лави практично щодня намагалася продемонструвати свої таланти і вдосконалити їх.

Дівчинка активно займалася легкою атлетикою, багатоборством, спортом. Старша сестра Зінаїда, яка в юному віці через хворобу втратила зір, але мала ідеальний музичний слух, стала для майбутньої зірки естради музичним і вокальним учителем і наставником ще з раннього дитинства.

З першого класу Софія Михайлівна відвідувала хор і вчилася грати на кількох музичних інструментах. Її перші гастролі були в тому ж віці — разом з однолітками вони їздили виступати з концертами в сусідні села.

Шкільні роки Софії Ротару стали відмінним грунтом для її майбутньої кар’єри. Перемоги на різних конкурсах лише зміцнювали її віру в себе і мрію про велику сцену. Копітка праця над собою допомогла Ротару вступити до Чернівецького музичного училища, а після і стати справжньою легендою сцени.

Але все ж вона ніколи не забувала, як починався її творчий шлях. На щастя, у 72-річної співачки збереглися архівні фотознімки з того періоду, і можна зараз подивитися, як виглядала Софія Ротару в шкільні роки, коли тільки навчалася музичному майстерності.

София Ротару (крайняя справа) со школьными подругами
Софія Ротару (крайня праворуч) зі шкільними подругами

Рідкісне фото співачки з’явилося на її фан-акаунтах у соціальних мережах.

Шанувальникам дуже сподобався знімок. Багато хто помітив, що раніше не бачили таку Софію Михайлівну. «Які рідкісні фото», «Нічого собі!», «Юна зірочка», — пишуть в коментарях.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.