Галина Стаханова стала відомою лише після пенсії: як актрису змінили на “Модному вироку”

Хоча режисери помітили Галину Стаханову тільки після виходу на пенсію, її фільмографія налічує понад 100 картин. У свої 79 років вона продовжує радувати телеглядачів ролями в кіно і навіть намагається кардинально міняти свій імідж.

Актриса Галина Стаханова відома широкому колу глядачів: вона знімалася як в серіалах-мелодрамах, так і втілювала ролі у фільмах для підлітків і дітей. Наприклад, багато школярів знають її, як тітку Ліду з “Ранеток”.

У велике кіно актриса потрапила тільки після пенсії, хоча все життя працювала близько професії своєї мрії. Її творчий шлях був по-справжньому тернистий і змусив повірити в казку.

Здобувши славу, успішну кар’єру і безліч шанувальників 79-річна Галина Стаханова вирішила попрацювати над собою і повністю змінити свій образ. Помічників в цьому незвичайному справі артистка знайшла на шоу про стиль “Модний вирок”.

Хоча Галина і стала відомою актрисою, вона ніколи не цікавилася тенденціями в одязі, а завжди ходила, в чому доведеться. Іноді вона могла носити одну річ багато років, поки вона остаточно не перетвориться на шматок тканини. На думку її дочки Марії, так на маму вплинуло важке дитинство, адже вона була дитиною війни.

Галина Стаханова
Галина Стаханова

Дочка вирішила допомогти мамі відчути себе інакше — елегантно і жіночно. Саме вона привела її на “Модний вирок”. Стилісти шоу не тільки підібрали Галині нові образи, а й змінили їй зачіску і зробили гарний макіяж.

Стаханова звикла носити волосся в тугому пучку. Перукарі ж вирішили пофарбувати її сивину в блондинистий колір і зробити каре з легкої завивкою.

Галина Стаханова: до и после
Галина Стаханова: до і після

Коли актриса побачила себе нову в дзеркалі, то не змогла стримати емоцій, адже на таку себе вона дивилася вперше. Її родичі і глядачі були в захваті від Галини — артистка помолодшала на кілька десятків років буквально на очах.

Галина Стаханова после преображения
Галина Стаханова після перетворення

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.