Вагітна Джамала захопила фотографією величезного животика в яскравій сукні

Українська співачка Джамала знаходиться на останніх місяцях другої вагітності. Артистка не перестає радувати шанувальників красою свого цікавого положення.

Джамала щодня насолоджується останніми місяцями своєї другої вагітністі. Співачка практично щодня демонструє своїм шанувальникам різні образи, які підкреслюють її кругленький животик.

На цей раз виконавиця приміряла яскраве плаття з квітчастим принтом, яке передає неймовірний настрій літа, яке вже наближається.

Джамала
Джамала

Наряд не тільки красиво підкреслює вагітність, а й відкриває плечі і декольте Джамали, роблячи цей “лук” вельми цікавим і незвичайним.

Під такими сонячними знімками артистка поділилася своїми методами позбавлення від стресу. За словами Джа, в першу чергу вона любить смачно поїсти, готуючи собі страви з дитинства.

Другий метод, як пережити негатив, — підібрати гарний одяг, одягнути щось яскраве і значуще для себе. Наприклад річ, з якою у вас пов’язані приємні і цінні спогади.

Не потрібно забувати про музику — вона має властивість як пригнічувати негатив, так і надихати.

Джамала
Джамала

“І четверте, найважливіше! “Злітаю над проблемою”. Що це означає? Я бачу проблему з висоти пташиного польоту і продумую різні варіанти її вирішення. Як режисер фільму, який обробляє різні кінцівки своєї картини, обов’язково закінчую хеппі ендом”— підсумувала свій список Джамала.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.