Леся Нікітюк, Джамала, Полякова та інші українські зірки зворушливо привітали з Днем захисту дітей

1 червня в Україні відзначають міжнародний День захисту дітей. На честь свята українські зірки похвалилися своїми найкращими фото з синами, дочками і племінниками.

Українська співачка Джамала, яка зараз в очікуванні другого малюка, поділилася в свято фотографіями не тільки зі своїм старшим сином Еміром, але і знімками з племінниками, маленькими шанувальниками і учасниками різних вокальних шоу.

Співачка додала, що бажає, щоб це був просто День дітей, і їх ніколи не потрібно було від когось захищати.

Співачка Alyosha, яка теж знаходиться у цікавому положенні і чекає вже третю дитину, не змогла залишитися осторонь такого щирого і позитивного свята. У своєму особистому блозі артистка опублікувала фото своїх синів Марка і Роми з іграшками, які вони самостійно зробили з картону.

Телеведуча Леся Нікітюк поки що не має власних дітей, але при цьому відмінно проводить час зі своїм племінниками.

У своєму особистому блозі вона поділилася кумедними знімками з дівчатками-племінницями і жартівливо підписала, що у неї такі діти, що іноді самій потрібно від них захищатися.

Яскравими знімками зі своїми дочками в однакових костюмах поділилася телеведуча Лілія Ребрик.

На честь свята вона розповіла про свої методи виховання дітей. За словами Лілії, для неї важливо поважати особистий простір дитини, контролювати, але непомітно й ненав’язливо.  

А ось співачка Оля Полякова в День захисту дітей вирішила показати своє дитяче фото. Виявляється, найголовніша блондинка України в дитинстві мала симпатичну темненьку зачіску.

Як підписала артистка, чубок вона підстригла собі сама.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.