Онкохвора Алла Мазур захопила мережу фотографією без макіяжу: хвороба відступає

Телеведуча новин "ТСН" Алла Мазур повертається до робочого процесу після тривалого лікування. З улюбленого робочого місця вона поділилася новою фотографією без макіяжу.

У листопаді 2019 року українська телеведуча новин “ТСН” на каналі “1+1” Алла Мазур поділилася відвертою новиною — у неї діагностували злоякісну пухлину.

Кілька днів тому Алла оголосила, що готова приступити до улюбленої роботи після тривалого лікування онкології. Весь час вона підтримувала тісний зв’язок з колегами, які підтримували її.

Відразу ж після заяви про повернення Мазур почала активно працювати і ділитися зі своїми підписниками приємною рутиною, якої їй так не вистачало. Так телеведуча показала фотографію з ліфта офісу “1+1”.

Алла Мазур
Алла Мазур

На знімку Алла Мазур зображена в масці, джинсах і без макіяжу.

“Приїжджаєш в ефірний день в офіс, а тут тебе зірки застерігають на кожному кроці. Ну і як не зреагувати на таке? Вдалого та безпечного тижня бажаю всім”, — написала Алла.

Таким чином вона виділила креативні наклейки із зображенням знаменитостей, які нагадують про одноразові масках в період карантину.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.