Алла Мазур, яка продовжує боротьбу з онкологією, поділилася фотографією без макіяжу з робочого місця

Ведуча теленовин "ТСН" Алла Мазур показала фотографію з ліфта офісу каналу "1+1".

У листопаді 2019 року телеведуча каналу “1+1” поділилася жахливою новиною — лікарі констатували злоякісну пухлину в її організмі. У зв’язку зі своїм станом здоров’я Алла Мазур була змушена тимчасово відмовитися від улюбленої роботи і зайнятися процесом лікування.

Через півроку зірка “ТСН” обрадувала своїх телеглядачів. У своїх соціальних мережах Алла Мазур повідомила, що основна частина лікування позаду, і вона знову готова повернутися на телеекрани.

Також ведуча додала, що весь час тримала постійний зв’язок зі своїми колегами, які заряджали її позитивною енергією і підтримкою.

Повернувшись на роботу, Алла з радістю поділилася свіжими знімками з ліфту офісу “1+1”. На фото телеведуча зображена в масці і без макіяжу. У кадрі видно мотиваційні стікери, які прикрашають приміщення офісу, закликаючи носити захисні маски.

“Приїжджаєш в ефірний день в офіс — а тут тебе зірки підстерігають на кожному кроці. Ну і як реагувати на таке?” — підписала фото Мазур.

Телеглядачі радісно відреагували на повернення улюбленою ведучої, побажавши їй міцного здоров’я і приємної робочої атмосфери.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.