Переможниця «Холостяка» Даша Ульянова пікантно закинула ніжки на стіл: Макс Михайлюк пошкодував про зроблене

Переможниця «Холостяка» Даша Ульянова вирішила поділитися своїми секретами догляду за тілом.

Після того, як переможниця десятого сезону романтичного телешоу “Холостяк” Даша Ульянова дізналася про зраду головного героя Макса Михайлюка, дівчина всіляко намагається почати нове життя.

Даша почала активно вести свій особистий блог в соціальних мережах, розповідаючи в ньому підписникам про догляд за собою, про секрети краси, принципи тренувань і просто ділитися своєю повсякденною рутиною.

Деякі фотографії Ульянової особливо інтригують і зацікавлюють шанувальників. Професійна гімнастка не соромиться демонструвати на камеру всі плюси своєї фігури — стрункі ніжки і підтягнуті сідниці.

Захопив користувачів мережі і один з останніх знімків дівчини, на якому вона еротично демонструє гарні спортивні ноги.

Під публікацією дівчина розповіла про те, як домагається красивого засмаглого відтінку шкіри і які продукти використовує для цього.

Дівчина також поділилася, що останній тиждень після виходу фінального епізоду “Холостяка” був для неї дуже складний і завантаженим. Вона подякувала всім, хто підтримує її і побажала всім справжнього кохання.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.