Юлія Висоцька показала себе у молодості: такою вона підкорила Кончаловського (ФОТО)

Телеведуча Юлія Висоцька показала, якою вона була 24 роки тому — тоді їй було всього 23.

Телеведуча Юлія Висоцька та режисер Андрій Кончаловський разом вже 22 роки. Не дивлячись на те, що різниця між подружжям складає 36 років, вони пройшли разом як щасливі моменти, так і справжню трагедію — вже понад шість років їхня донька Маша знаходиться в комі після страшної аварії.

Після трагедії подружжя не тільки не розлучилося, але і згуртувалося ще більше і вже довгі роки бореться за здоров’я і життя своєї дочки.

46-річна Висоцька вирішила поділитися унікальним знімком, на якому їй 24 роки — саме в той період вона познайомилася з майбутнім чоловіком.

На знімку з пропуску на кінофестиваль “Кінотавр” видно, що майже чверть століття тому Юлія була володаркою довгого рудого волосся і блискучої посмішки, яка, насправді, прикрашає Висоцьку і сьогодні.

До слова, нещодавно чоловік Юлії, Андрій Кончаловський, відверто поділився своїми почуттями до дружини. За його словами, вона зараз є головним сенсом його існування, вона і їхня спільна донька Марія.

“У Віктора Франкла головна філософія: мати силу — знайти мету. Тому що життя без мети безцільна. Моя мета, щоб вона одужала. Це є сутністю мого життя і Юліного. І ця віра невблаганна», — відверто зізнався Кончаловський.

Режисер також додав, що їхній доньці зараз набагато краще.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.