Весілля Віктора Павлика та Катерини Реп’яхової: молода дружина похвалилася новими фото зі свята

54-річний співак і 25-річна Катерина Реп'яхова майже два тижні приховували новину про своє весілля

Український співак Віктор Павлик та його концертний директор, 25-річна Катерина Реп’яхова, офіційно стали чоловіком і дружиною. Як пізніше пояснила молода дружина, вони хотіли розділити цей день тільки один з одним, саме тому приховали дату розпису від ЗМІ і шанувальників.

Після відвертого зізнання подружжя почало активно ділитися фотографіями з “дня народження” їхньої сім’ї. Насправді, в липні заплановано ще грандіозний банкет в Дніпрі, на якому зберуться всі родичі Катерини та Віктора.

Виктор Павлик и Екатерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Реп’яхова

Для фотосесії Павлик вибрав класичний чорний костюм і білу сорочку, Реп’яхова приміряла молочне плаття, яке підкреслювало струнку фігуру. Образ нареченої підкреслювала прозора накидка-шлейф, яка прикрашала наряд дівчини.

Розпис подружжя назвало лише репетицією перед весіллям, точну дату якого тримають у таємниці. Попередньо, святковий банкет повинні провести у липні, якщо карантинний режим не зіпсує плани.

“Ця подія була маленькою репетицією нашого важливого дня – дня весілля! У нас не було нікого, навіть плаття мені шнурував чоловік”, – розповіла Реп’яхова.

До речі, новоспечена дружина додала, що під час фотосесії вона красувалася не в основній своїй сукні. А той самий заповітний наряд нареченої вона продемонструє безпосередньо на весіллі.

“Це не основне моє весільне плаття, головне я зберігаю на церемонію, його ніхто не бачив”, – поділилася Катерина.

Виктор Павлик и Екатерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Реп’яхова

Нагадаємо, що шлюб з Катериною Реп’яховою стане для співака Віктора Павліка вже четвертим. Від попередній трьох дружин він має двох синів і дочку.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.