Найкрасивіші і найбажаніші чоловіки Алли Пугачової (ФОТО)

Алла Пугачова завжди приваблювала красивих чоловіків, але не кожен з них зміг бути в тіні примадонни.

Особисте життя Алли Пугачової завжди цікавила публіку. Відомо, що у співачки було 5 тільки офіційних шлюбів. Інші відносини не реєструвалися.

Багато хто не міг встояти перед харизмою примадонни. Кажуть, що Алла Борисівна завжди приваблювала молодих і прекрасних хлопців.

Редакція Odnaminuta.com пропонує згадати найкрасивіших і найбажаніших чоловіків примадонни російської естради Алли Пугачової.

Музикант Володимир Кузьмін

Алла Пугачева и Владимир Кузьмин
Алла Пугачова і Володимир Кузьмін

Алла Пугачова в ті роки була одружена з Євгеном Болдиним, але це зовсім їй не заважало познайомитися з молодим гітаристом-початківцем Володимиром Кузьміним.

Стосунки пари були яскраві, але недовгі. Незабаром Кузьмін поїхав у США. В одному інтерв’ю музикант говорив, що не хотів бути в тіні примадонни.

Співак Філіп Кіркоров

Філіпп Кіркоров й Алла Пугавова, весілля
Філіпп Кіркоров й Алла Пугавова, весілля

Щоб не говорили злі язики, для багатьох жінок Філіп Кіркоров залишається символом чоловічої краси і сексуальності.

Алла Пугачова була в шлюбі з Кіркоровим з 1994 по 2005 рік. З того моменту пройшло вже багато років, як вони розлучилися. Але артисти зуміли зберегти дружні відносини. А Філіп Кіркоров не соромиться показувати свою любов до сих пір «женщине, которая поет». Крім цього, співак навіть назвав дочку на честь колишньої, але коханої жінки.

Филипп Кирковров
Філіп Кірковров

Телеведучий Максим Галкін

Алла Пугачева и Максим Галкин
Алла Пугачова і Максим Галкін

Ще на початку своєї кар’єри Максима Галкіна вважали не просто хорошим гумористом і телеведучим, а й дуже симпатичним хлопцем. Тому не дивно, що і Алла Борисівна не змогла упустити такого чоловіка.

Для Алли Пугачової Галкін став п’ятим офіційним чоловіком. 43-річний пародист і 71-річна співачка виховують двох прекрасних двійнят Єлизавету і Гаррі.

Алла Пугачева, Максим Галкин и дети
Алла Пугачова, Максим Галкін і діти

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.