Красуні за «40»: Падалко, Лорак, Таран поділились секретами краси

Знаменитості практично увесь час знаходяться під прицілом камер та фанатів, тож не дивно, що більшість з них суворо стежать за собою. Ми підготували топ-5 українських красунь, яким у «40+» можуть позаздрити навіть молоді конкурентки.

Ані Лорак. Ніхто не буде сперечатися, що на свій вік співачка не виглядає. За паспортом їй 41, втім їй навряд чи даси більше, аніж 35 років. Співачка часто публікує в соціальних мережах фото, де вона приміряє молодіжні образи. Хейтери виконавиці такі пости піддають нищівній критиці, мовляв, 40-літня жінка намагається виглядати, як дівчинка. А прихильники щиро радіють за співачку та пов’язують таку зовнішність із новою закоханістю Кароліни. Нагадаємо, у Ані Лорак після розлучення зав’язалися стосунки з 26-річним саунд-продюсером лейбла  Black Star Єгором Глєбом.

Лідія Таран

Не відстає від зіркової співачки і телеведуча Лідія Таран. У 42 роки вона успішна жінка, куратор благодійного проекту «Здійсни мрію» та турботлива матуся. І за всіма справами їй ще й вистачає часу для догляд за собою. Її зовнішнім виглядом захоплюються мільйони жінок по всій країні. Жінку часто порівнюють з молодою княгинею Монако Грейс Келлі, яка для багатьох є еталоном краси та вишуканості.

Марічка Падалко

Можна позаздрити зовнішньому вигляду і колезі Лідії – Марічці Падалко. Мама трьох дітей у 44 роки виглядає справді приголомшливо. В одному із інтерв’ю ведуча поділилася секретами краси. Їх у неї п’ять: дієта, як спосіб життя; поєднання різних активностей; ейфорія після тренувань; вправи для обличчя та відпочинок із сім’єю.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська теж у свої 44 роки може похизуватися привабливою зовнішністю. Свого часу співачка набрала вагу, втім швидко повернулася у звичну форму завдяки танцям та правильному харчуванню. Наталія визнає, що жіноча привабливість дуже важлива, тому необхідно стежити за собою. Водночас артистка додає, що варто навчитися сприймати себе такою, яка ти є.

Ольга Сумська

Завершує топ-5 відома українська акторка Ольга Сумська. Жінці – 53 роки, але її легко можна сплутати зі сестрою своєї  доньки Антоніни. Аби виглядати молодше за свої роки, українська Роксолана доглядає не лише за обличчям, а й за шиєю та руками. Артистка полюбляє масаж обличчя, який поєднує з пілінгами та масками.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Найкрасивіші жінки за версією журналу Maxim

Нагадаємо, мама Насті Каменських розповіла, якими стравами балує доньку і зятя. Що їсть Настя Каменських, коли ніхто не бачить.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.