Томна Тіна Кароль здивувала спокусливим фото: Дан Балан закохався по вуха

У своєму особистому блозі співачка поділилася ніжним знімком в білому бодику.

Тіна Кароль продовжує працювати над своїм іміджем і стилем. Останнім часом артистка намагається все більше віддалитися від червоної помади, яку фанати асоціюють з нею.

Останні фотосесії виконавиці показують, що вона готова до експериментів. Тіна буквально щодня радує своїх шанувальників новими красивими знімками.

Останнє фото співачки буквально зачарувало її підписників. Тіна опублікувала колаж, на якому вона позує в білому трикотажному бодику з красивою укладкою і макіяжем в природному стилі.

Співачка сміливо підкреслює свою осину талію і підтягнуті сідниці. До речі, у своїх Instagram-історіях вона регулярно показує свої тренування і процес заняття спорту.

Фанати Кароль залишилися в захваті від її нової публікації і залишили безліч компліментів:

  • «Котик такий»;
  • «О боже, чому так прекрасно»;
  • «Тіна, яка ви красива))) немає слів», — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.