У мережу потрапила дитяча фотографія Валерія та Костянтина Меладзе: “Костя сам на себе не схожий”

Костянтин Меладзе поділився рідкісним сімейним знімком в честь дня народження молодшого брата.

Костянтин Меладзе у святковий для його родини день вирішив поділиться архівним сімейним фотознімком. 23 червня його молодший брат, співак Валерій Меладзе, святкує свій ювілей 55 років.

На честь цієї дати відомий композитор показав дитяче фото, на якому з посмішкою на обличчі позують Костянтин, Валерій і їхня молодша сестра Ліана. Як виявилося, брати Меладзе так схожі між собою, що навіть віддані шанувальники не відразу змогли розрізнити, де Костя, а де Валера. Єдиною підказкою міг послужити ріст хлопчаків зі знімка — старший на 2 роки Костянтин трохи вище молодшого брата.

Валерий Меладзе (слева), Лиана Меладзе (посредине), Константин Меладзе (справа)
Валерій Меладзе (зліва), Ліана Меладзе (посередині), Костянтин Меладзе (праворуч)

Цікаво, що всі троє пов’язали своє життя з музикою і працюють в одному великому дружньому колективі. Костянтин — автор музики і пісень для багатьох артистів на російській і українській естраді. Валерій — один з найбільш успішних комерційних співаків на сцені. Їхня сестра Ліана — продюсер компанії Velvet Music, яка на даний момент керує всіма артистами, з якими співпрацює Костянтин.

Як відомо, батьки братів Меладзе та їхньої сестри не були пов’язані з музичною сферою і зовсім — Неллі та Шота Меладзе працювали інженерами.

Спочатку Костянтин і Валерій теж не планували займатися якою-небудь творчістю. Свої студентські роки вони провели в Миколаївському суднобудівному інституті імені адмірала Макарова.

Але все ж доля вирішила інакше — під час навчання вони обидва потрапили у студентську музичну групу “Апрель” і так і не змогли розлучитися зі сценою назавжди.

Братья Меладзе с сестрой и родителями
Брати Меладзе з сестрою і батьками

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.