Дочка Алли Пугачової і Максима Галкіна — копія свого тата: шоумен поділився своїми дитячими фото

Максим Галкін розчулив шанувальників своїми дитячими фотознімками з татом.

Телеведучий і актор Максим Галкін поділився своїми фотографіями з дитинства в честь міжнародного Дня батька, який у всьому світі святкували 21 червня.

Як зізнався сам гуморист, він трохи з запізненням вирішив привітати свого тата, тому що занадто пізно добрався до сімейного архіву з фотографіями.

Максим Галкін народився в сім’ї суворого військового і вченого. Його батько Олександр Олександрович служив генерал-полковником, а мама Наталя Григорівна працювала в науковій сфері та була кандидатом фізико-математичних наук.

Максим Галкин с папой
Максим Галкін з татом

Під знімками зі своїм татом Максим розповів, яким був його батько. За словами шоумена, Олександр Олександрович — еталон російського офіцера, приклад з якого і сьогодні можуть брати тисячі військових. Не дивлячись на те, що його не стало 18 років тому, Галкіна-старшого до сих пір пам’ятають і поважають в рядах армії.

“Він пройшов величезний шлях від простого пацана з дуже бідної селянської сім’ї з уральської глибинки до генерала-полковника, який відповідав в СРСР і потім в Росії за все танкобудування і військове автомобілебудування і їхній розвиток і забезпечення цією технікою нашої армії” — розповів Галкін .

Максим Галкин с папой
Максим Галкін з татом

Крім того, телеведучий і шоумен зазначив, що тато, не дивлячись на строгість своєї професії, був по-справжньому гумористичний і веселий. Його називали душею компанії. Олександр Олександрович захоплювався спортом і футболом, а також був відмінним оповідачем. Мабуть, цей талант передався від нього і до сина.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?