Як виглядає дружина DZIDZIO: натуральна красуня з відмінною фігурою і стрункими ніжками

Михайло Хома, більш відомий під псевдонімом DZIDZIO, вже більше семи років у щасливому шлюбі зі співачкою Славією.

Співака DZIDZIO багато слухачів звикли сприймати як несерйозного і жартівливого персонажа української естради. Дійсно, на початку своєї кар’єри Михайло Хома співав пісні з жартівливим текстом, відрізнявся неординарними костюмами і ексцентричними відеокліпами.

Однак останній рік артист всіляко працює над зміною свого іміджу. Так, в 2019-му він виконав Гімн України перед футбольним матчем “Україна-Литва”, а через кілька місяців здивував чудовим оперним вокалом у своїй новій композиції “Молитва”.

Кадр з кліпу "Молитва" DZIDZIO
Кадр з кліпу “Молитва” DZIDZIO

Також Михайло встиг приміряти на себе професію режисера. Він зняв кілька комедій, в яких зіграв головні ролі. На 2020-ий рік запланована прем’єра його нової картини, яка, як обіцяє Дзідзьо, буде дуже глибокою і серйозною, на відміну від попередніх фільмів.

Розкрився співак для фанатів і як сімейна людина. Виконавець не любить поширюватися про своє особисте життя, але все ж його красуня-дружина теж займається музикою і підкорює естрадну сферу, дівчина вже встигла обзавестися своєю невеликою армією фанатів.

Дружину Михайла звуть Ярослава, вона виступає під сценічним ім’ям SLAVIA. Пара перебуває у шлюбі з 2013 року, а познайомилося майбутнє подружжя ще в студентські роки під час навчання в музичному училищі. Артисти навіть встигли попрацювати в одному колективі “Михайло Хома та друзі”, який проіснував кілька років.

Жена Михаила Хомы Ярослава
Дружина Михайла Хоми Ярослава

Нова фотографія дружини Дзідзьо закохала в себе сотні підписників дівчини. Ярослава позувала на скутері в красивому червоному купальнику, вихваляючись стрункими ніжками і апетитною фігуркою.

Коментатори не змогли пройти повз і не залишити приємних слів під публікацією:

  • “Обожнюю вас, ви дуже хороша людина”;
  • “Дуже красива! Гарного вам відпочинку!”;
  • “Справжня красуня”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.