Сім років коми: як сьогодні виглядає дочка Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського Маша

Багато-хто порівнює дитячі фотографії Маші і її мами Юлії Висоцької, відзначаючи, що вони неймовірно схожі. Коли телеведуча поділилася в особистому блозі своїм знімком з юності, її шанувальники припустили, що саме так могла б сьогодні виглядати Маша.

Життя телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського поділилася на “до і після” в 2013 році на території Франції. Подружжя вирушило в одну з найромантичніших країн на відпочинок разом з дітьми — сином Петром, якому тоді було 10, і старшою донькою Машею, якій було 13 років.

Сімейна відпустка в одну мить перетворився на справжній кошмар, який триває для Юлії та Андрія ось уже сім років. Автомобіль, в якому їхала пара разом з дітьми, потрапив у страшну аварію. Маша отримала важку черепно-мозкову травму. Для порятунку життя дівчинки лікарі ввели її в медикаментозну кому, в цьому стані вона знаходиться і зараз.

Батьки дівчинки називають головною метою свого життя — вилікувати і поставити на ноги дочку. Вони продовжують багато працювати і вести соціальне життя, не відвертаючись від фанатів. Однак, тема Маші для них в інтерв’ю закрита.

У своєму особистому блозі Юлії Висоцька одного разу показала свої дитячі фотографії, тоді її підписники порівняли її з донькою і зробили висновок, що Маша дуже схожа на свою маму.

Слева: Юлия Высоцкая; справа: Маша
Зліва: Юлія Висоцька; справа: Маша

Кілька днів тому телеведуча поділилася своїм архівним знімком, на якому їй 19 років. Зараз її дочка всього на пару років старше, і шанувальники Юлії впевнені, що Маша все також схожа на маму і зовсім скоро вона одужає і зможе довести це.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.