Дружина Дантеса їсть за двох: стало відомо, як виглядає тіло Наді Дорофєєвої без ретуші

Подруга співачки Лера Бородіна поділилася фотографією Дорофеєвої в купальнику і без ретуші.

Екс-солістка групи “Время и Стекло” Надя Дорофєєва славиться не тільки своїм вокальним талантом, а й відмінним зовнішнім виглядом. Співачка багато працює над своїм тілом — тому абсолютно не соромиться ні коротких міні-спідниць, ні бандажних нарядів.

Надю багато-хто вважає однією з найкрасивіших представниць української естради, а стиль артистки намагаються наслідувати багато шанувальників. Навряд чи хтось сперечатиметься з тим, що у Дорофеєвої дійсно є свій особистий неповторний тонкий смак в одязі та аксесуарах, а її образи точно не сплутаєш ні з ким іншим.

Надя Дорофеева
Надя Дорофєєва

30-річна зірка сцени абсолютно не соромиться ділиться зі своїми фанатами фотографіями в купальнику або піжамі у своєму особистому блозі. Дівчина регулярно виставляє нові знімки або відео.

Близька подруга і бізнес-партнер Дорофеєвої Лера Бородіна в своєму фотоблозі поділилася відео, на якому співачка танцює з келихом мартіні і в червоному купальнику. “У нас свій Балі”, — зазначила Бородіна.

Фото с Instagram Леры Бородиной
Фото з Instagram Лери Бородіної

Судячи з відміток на фото, бізнес-леді відпочиває разом з Надією і її чоловіком Володимиром Дантесом на території приватного будинку. Компанія відпочиває в умовах карантину, насолоджуючись літом.

Деякі суперечки викликала і фігура Наді Дорофєєвої, яка показала всю себе абсолютно без ретуші або фотошопу. Одні шанувальники відзначили, що Надя тут здається товстіше й більше, ніж на фотографіях у своєму особистому профілі.

Інші ж стали на захист співачки. Вони вважають, що Дорофєєва відмінно виглядає — у неї вузька талія, стрункі ноги і абсолютно відсутній навіть натяк на целюліт.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.