Віталій Кличко показав двометрового сина: як виглядає спадкоємець мера столиці (ФОТО)

Віталій Кличко показав фотографію, на якій його брав Володимир і син Максим-Олександр мірялися зростом. Племінник обігнав свого знаменитого дядька, і ось-ось переросте батька.

Мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Faebook поділилася сімейним знімком. На фото міряються зростом його молодший брат Володимир і молодший син Максим-Олександр. До слова, хлопчикові в цьому році виповнилося п’ятнадцять років.

Владимир Кличко с племянником
Володимир Кличко з племінником

“Мій наймолодший син обігнав мого молодшого брата. Поки що — зростом”, — жартівливо підписав свою фотографію Кличко старший.

Відзначимо, що зріст Володимира становить 1,98 метрів. Таким чином, можна припустити, що Максим-Олександр у свої 15 років доріс до двох метрів і у нього є всі шанси обігнати свого батька, зріст якого становить 2,01 метра.

Нагадаємо, що діючий мер столиці України Віталій Кличко одружився в 1996 році на спортсменці і моделі Наталії Єгорової. У пари у шлюбі народилося троє дітей — син Єгор-Даниїл, якому в цьому році виповнилося 20 років, дочка Єлизавета-Вікторія, яка в листопаді відзначить повноліття, і наймолодший Максим-Олександр.

Брат Віталія Володимир виховує дочку Кайу-Євдокію, яку в 2014 році народила американська актриса Хейден Панеттьєр. Зараз дівчинка проживає разом з татом і його батьками в Києві, а з мамою бачиться кілька разів на рік. Після розлучення з боксером Хейден залишилася в Америці.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.