Дочка Алли Пугачової Крістіна Орбакайте показала єдину внучку Примадонни (ФОТО)

Старша дочка Пугачової Крістіна Орбакайте у своєму особистому блозі поділилася сімейним знімком з онукою Примадонни Клавдією.

49-річна співачка Крістіна Орбакайте у своєму особистому блозі поділилася зворушливими сімейними знімками з чоловіком і донькою Клавдією. Як відомо, старша дочка Пугачової живе в Маямі, хоча дуже часто відвідує Росію.

Найімовірніше, на період карантину співачка разом з родиною залишилася в теплому американському штаті, так як на своїй сторінці в соціальних мережах вона поділилася знімком з донькою на тлі океану.

Снимок с Instagram Кристины Орбакайте
Знімок з Instagram Крістіни Орбакайте

Мама з донькою позують з посмішками в легких літніх нарядах — комбінезонах. Крістіна доповнила свій образ цікавою об’ємної блузою в смужку і чорним шкіряним ременем.

“Ми з Клавочкою — діти морського узбережжя, правда, різних країн. Для мене це завжди місце сили!” — підписала свій зворушливий знімок Орбакайте.

Як відомо, єдина внучка Примадонни була народжена в Америці, в Майамі. Її батьком є бізнесмен Михайло Земцов, з яким співачка перебуває у шлюбі вже більше п’ятнадцяти років.

Відзначимо, що у Крістіни є два сина від попередніх відносин — старший Микита від співака Володимира Преснякова і Дені від бізнесмена Руслана Байсарова. Обидва хлопці вже повнолітні і живуть окремо від своєї зіркової мами.

Снимок с Instagram Кристины Орбакайте
Знімок з Instagram Крістіни Орбакайте

Також артистка похвалилася фотографією сім’ї у повному складі — вона радісно позувала разом з чоловіком і донькою. У дівчинки і співачки в руках були гарні букети квітів. Ймовірно, подаровані татом.

Підписники Орбакайте умилились таким кадрам і залишили безліч компліментів:

  • “Крістіна велика молодець! Співачка, Актриса. Мама відмінних дітей дружина завжди щира Дочка яких ще пошукати. Довгої красивого життя. Творчих успіхів! “;
  • “У всієї родини погляд з одним виразом! Добрі, затишні, спокійні, щасливі! Гарного відпустки! Нудьгуємо по концертам!”;
  • “Обожнюю Крістіину !!! Розумниця, красуня, чудова мама і дочка, талант … Можна нескінченно перераховувати гідності Ваші гідності! Я бажаю всій вашій родині здоров’я, любові і радості!” — написали користувачі мережі.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.