Вагітна Світлана Тарабарова оголила животик і не тільки: співачка поділилася відвертими фотографіями з чоловіком

Співачка Тарабарова поділилася чуттєвими чорно-білими фотографіями, на яких вона вагітна позувала з чоловіком і сином.

У травні 2020 року українська співачка Светалана Тарабарова поділилася радісною новиною – вони з чоловіком в очікуванні другої дитини.

Разом з кар’єрою виконавиці вдалося побудувати і міцні сімейні відносини. У жовтні 2016 року вона вийшла заміж за свого директора Олексія Бондаря, а через два роки народила йому сина.

Зараз зіркове подружжя в очікуванні другого малюка, проте, стать майбутньої дитини щасливі батьки поки що тримають в секреті.

До Дня сім’ї, який в Україні щорічно святкують восьмого липня, Тарабарова в своєму особистому блозі поділилася ніжним і зворушливим фото з чоловіком і сином. Вона позувала топлес, а Олексій тримав на плечах сина і цілував кохану дружину в вагітний животик.

Такий чуйний знімок захопив шанувальників співачки в Instagram і зібрав безліч компліментів і приємних слів:

  • «Моя улюблена фотографія і моя улюблена сім’я»;
  • «Ви неймовірні, дивлюся на вашу сім’ю і захоплююся вами! Синочку – просто янголятко. Щастя вам безмежного, бережіть один одного »;
  • «Той рідкісний випадок, коли подібні фото виглядають не пішла, а дуже естетично. Фотографу респект », – написали користувачі мережі.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.