Як зараз виглядає дочка Лоліти Мілявської, яка народилася недоношеною? Дівчині вже 21 рік (ФОТО)

Єдина дочка Лоліти Єва народилася раніше терміну і мала проблеми з розвитком, але це не завадило їй закінчити школу і вступити у польський інститут.

Коли Лоліта Мілявська народила доньку Єву, медики радили співачці відмовитися від дитини. Дівчинка народилася недоношеною і погано розвивалася. Але російська артистка вірила, що все буде добре.

Лолита
Лоліта

Поки Лоліта була на гастролях, Єва жила з бабусею у Києві. Мілявська довгі роки ховала єдину дочку від преси. А в 2015 році забрала в Москву всю сім’ю.

ЗМІ повідомляли, що у дівчинки аутизм. Але Лоліта не підтверджувала чутки. Співачка говорила, що у Єви є деякі особливості через те, що вона народилась недоношеною.

 ""

Зараз доньці Лоліти Мілявської уже 21 рік. Єва успішно навчається на філолога у Польщі.

 ""

 ""

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.