Дочка Кошового вразила Мережа сміливими фото: дівчинка виросла

Дочка Кошового, 12-річна Варвара, у своєму мікроблозі поділилася зухвалими фотографіями, які розбурхали її підписників і шанувальників батька.

Актор і гуморист студії “Квартал-95” Євген Кошовий давно славиться як зразковий сім’янин і люблячий батько. Він з трепетом розповідає про своїх дочок в інтерв’ю і з радістю ділитися своїми секретами виховання дітей.

Шоумен разом зі своєю дружиною Ксенією вже 13 років. Подружжя виховує 12-річну Варвару і 5-річну Серафиму. Поки молодша ходить ще в дитячий садок, її старша сестра пробує себе в різних творчих галузях.

Варя Кошова за свої дванадцять років встигла взяти участь у шоу “Розсміши коміка”, “Голос. Діти”, “Ліга сміху”. Крім того, дочка знаменитого “Лисого з Кварталу” пішла по стопах батька — вона є ведучою “Ліги сміху”, правда поки що лише шкільної ліги.

Варя Кошевая на "Голосе. Дети"
Варя Кошова на “Голосі. Діти”

Активно веде Варвара і свої соціальний мережі. Дівчинка ділиться зі своїми підписниками кадрами зі свого життя, школи і з професійних фотосесій.

Одна з останній фотографій викликала ажіотаж навколо себе — користувачі мережі вирішили, що Варя виглядає дуже доросло для свого віку.

Фото с Instagram Варвары Кошевой
Фото з Instagram Варвари Кошовий

Підписники дівчинки відзначили, що вона виглядає доросло, зухвало і досить круто:

  • “Та ти що, яка”;
  • “Красуня”;
  • “Класна фотка”, — коментують фото Вари користувачі.

Сподобався знімок Кошової-молодшої з її недавньої фотосесії. Дівчинка позувала у простому вбранні, який підкреслював її красу, — чорній класичній майці і синіх джинсах.

Фото с Instagram Варвары Кошевой
Фото з Instagram Варвари Кошовий

Під цим знімком підписники Варвари відзначили, що вона з легкістю могла б побудувати кар’єру в моделінгу.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.