Настя Каменських вразила фанатів відвертим фото: ось чому Потап вибрав її

Настя Каменських завжди пишалася своїми пишними формами. Деякі навіть називали її українською Кім Кардашьян за виразну фігуру. Але нині Настю не впізнати. Чому співачка так схудла? Давайте дізнаємося!

Не настільки давно співачка виклала фото в білизні тілесного кольору на свою сторінку в Інстаграм. І це викликало великий ажіотаж серед шанувальників.

В першу чергу всі помітили, що видатні форми Насті кудись пішли, а значить співачка сильно схудла. Але що стало причиною?

Каменських не стала це тримати в секреті і чесно зізналася: почала займатися харчуванням і спортом.

Варто зауважити, що до цього зовсім вже відверті фото Насті з’являлися тільки в рамках презентації сценічного образу. Після заміжжя з Потапом, співачка стала публікувати фотографії в досить скромних нарядах. До практично останньої публікації.

Фото с Instagram Насти Каменских
Фото з Instagram Насті Каменських

Дівчина написала в описі фото, що наше тіло, постава — це результат роботи і поваги до себе. Вона закликала всіх вибрати комфортний вид спорту для себе і присвячувати час своєї зовнішності. Дане фото Настя назвала «мотивацією» і написала, що буде викладати подібні знімки для того, що б якомога більше її шанувальників зайнялися спортом.

Цікаво, що наступна публікація співачки — її перший спортивний блог. Настя запропонувала разом зробити кардіо тренування для всього тіла, що б прокачати всі м’язи. Співачка попросила фанатів підтримувати її рішення вести свій блог зі спортивними вправами.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.