Таїсія Повалій після пластики виглядає неприродно. Шанувальники не перестають обурюватися: «Лице гумового манекена»

Таїсію Повалій після пластики не впізнають фанати. У мережі пишуть, що співачка втрачає свою індивідуальність, шарм і природну красу.

Українська співачка Таїсія Повалій не перестає дивувати публіку своїм зовнішнім виглядом. Після кількох пластичних операцій лице артистки так змінилося, що шанувальники не впізнають улюбленицю.

Нещодавно на сторінці в Інстаграм Таїсії Повалій з’явилося нове фото, яке розкритикували підписники.Таисия ПовалийТаїсія Повалій

  • «Після пластики Таїсія сама не схожа на себе. Лице гумового манекена. А мені вона і її обличчя так подобалася раніше»;
  • «Що у вас з лицем, воно не природне»;
  • «Боже, що з обличчям, не впізнати»;
  • «Щось з Повалій відбувається. Знову змінилося обличчя. Гірше»;
  • «Ви втрачаєте свою індивідуальність, шарм і природну красу», – коментують фото Повалій.

 ""

У мережі вважають, що Таїсія Повалій переборщила з пластикою. А деякі навіть не вірять, що це вона: «Це не Тая», «Лице не Повалій!».

Але все ж співачку полюбили не за зовнішність, а за прекрасний голос. Найвідданіші шанувальники захоплюються талантом, бездонними очима і називають Таїсію Повалій уособленням жіночої краси.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.