Як виглядає обличчя Ірини Білик, Лариси Доліної та Анастасії Волочкової зблизька? Час не щадить

Час — річ цікава і нещадна. Він може вмить перетворити вчорашню красуню в об'єкт для глузувань або обговорень. Для того, щоб залишатися "на плаву" в судні вічної молодості, представниці естради не шкодують ні сил, ні грошей. Давайте подивимося, кому вдалося зберегти свій образ юної красуні.

Наташа Корольова, 47 років

Наташа Королева
Наташа Корольова

Наташу Корольову багато меломанів асоціюють з посмішкою, позитивом і зарядом енергії. Дійсно, співачка любить яскравий макіяж, незвичайний одяг і, в цілому, веселити свого слухача піснями і кліпами.

Змогла виконавиця побудувати і успішне щасливе сімейне життя — ось уже 17 років вона перебуває у шлюбі з танцюристом і шоуменом Тарзаном, з яким виховує вісімнадцятирічного сина Архипа.

До слова, про любов Корольової до пластичної хірургії постійно сперечаються інтернетні експерти — одні знаходять на її обличчі сліди від множинних підтяжок шкіри, інші, навпаки, впевнені, що Наташа не боїться старіти і з гідністю приймає кожну свою зморшку. На фото, де обличчя артистки зблизька, помітно, що у неї є недоліки. До речі, чим-чим, а ось фотошопом і фоторедакторами співачка любить побалуватися — на професійних знімках в її соціальних мережах немає жодної вади.

Ірина Білик, 50 років

Ирина Билык
Ірина Білик

Кого-кого, а Ірину Білик точно можна назвати справжньою прихильницею пластичної хірургії і різних косметологічних процедур. Обличчя виконавиці змінюється буквально щороку, і часто на старих знімках можна навіть не впізнати сьогоднішню Іру. Незмінним залишається лише її блонд.

Сама артистка ніколи не приховувала, що робила різні операції і підтяжки на обличчі. Варто зазначити, що її шкіра дійсно знаходиться в хорошому стані. Нехай шанувальники не впізнають тієї Білик, яка підкорила їх на початку кар’єри, але на якийсь час свою молодість їй продовжити вдалося.

Анастасія Волочкова, 44 роки

Анастасия Волочкова
Анастасія Волочкова

Ось вже кого час точно не пощадив, так це Анастасію Волочкову. Або ж, балерина сама себе не пощадила?

Цікаво, що саме колишня прима Великого театру ніколи не була помічена в колосальних змін на обличчі — максимум татуаж брів. Однак розгульний спосіб життя залишив свій відбиток на зовнішності Анастасії. Від прекрасного і витонченого “білого лебедя” залишилися лише спогади у вигляді відеороликів з виступами Волочкової і старих фото.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.