Схудли до невпізнання: Настя Каменських, Олена Степаненко, Ольга Картункова і інші

Вони схудли до невпізнання. Настя Каменських, Олена Степаненко та інші на своєму досвіді доводять, що попрощатися із зайвими кілограмами можливо, потрібно докласти лише трохи зусиль. Давайте подивимося, як вони виглядають зараз.

Поліна Гагаріна

Полина Гагарина: до и после
Поліна Гагаріна: до і після

Співачці Поліні Гагаріної вдалося скинути цілих сорок кілограмів. Зміни в її житті відбулися після вагітності — разом з народженням малюків співачка вирішила повністю змінити своє життя.

Вона змушувала себе займатися спортом, так як ніколи не була великою фанаткою фізичних вправ і дотримувалася суворої дієти — результат не змусив себе чекати.

Юлія Куварзина

Юлия Куварзина
Юлія Куварзина

Юлія Куварзина, відома за такими серіалами як “Не родись красивою” і “Вороніни”, завжди використовувала свою вагу як акторську фішку. Але одного разу вона усвідомила, що зайві кілограми шкодять здоров’ю — з 90 кілограм їй вдалося схуднути до 65.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських: до і після

Співачка Настя Каменських також вирішила худнути після яскравих змін в житті — пропозиції руки і серця від коханої людини. Разом з Потапом вони зустрічалися багато років, але лише рік тому розсекретили свій роман. Тоді ж Настя після всіх шпигунських ігор на любовному фронті знайшла час на себе.

В сумі Каменських вдалося скинути 20 кілограм завдяки спорту і правильного харчування. Зараз Настя підтримує свою вагу і допомагає худнути шанувальникам.

Олена Степаненко

Елена Степаненко: до и после
Олена Степаненко: до і після

Ось, хто дійсно зміг здивувати громадськість, так це актриса Олена Степаненко. Після розлучення з Євгеном Петросяном їй вдалося показати колишньому, кого він втратив.

67-річна Степаненко скинула 46 кілограмів і зараз виглядає абсолютно по-іншому — свіжо, молодо і здорово.

Ольга Картункова

Ольга Картункова: до и после
Ольга Картункова: до і після

Ольга Картункова, зірка КВН і інших розважальних шоу, не побоялася піти проти свого образу. Їй завжди діставалися ролі жінок, які не боятися нічого і нікого. Але в один момент Оля захотіла бути жіночною і тендітною.

Картункова схудла на 100 кілограмів і стала абсолютно іншою. Зараз актриса — втілення краси і вишуканості.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.