Вони що, в секонд-хенді одягалися ?! 10 моторошних зіркових нарядів на премії «Золотий грамофон»

Вручення премії «Золотий грамофон» - свято для артистів. На свято прийнято одягатися красиво. Але іноді зірки приходять в такому вигляді, що так і хочеться сказати - стиліста на мило.

Щороку в Росії відбувається вже традиційне нагородження кращих співаків і груп під назвою «Золотий грамофон» – ця престижна премія завжди привертає велику увагу. На «грамофоні» співають свої найкращі хіти: запрошення участь в концерті високо цінується серед артистів. Вручення премії також показують в ефірі Першого каналу.

В 2020 році фінальний концерт-нагородження відбудеться 12 грудня в Кремлівському палаці. З 21 липня почалося попереднє бронювання квитків. Артисти сподіваються, що карантин не стане перешкодою свята музики, і ті, хто впевнені у своїй участі, вже підбирають яскраві сценічні образи. Журналісти вирішили наперед їх попередити, щоб не вийшло, як у минулому році, коли багато зірок своїм виглядом викликали подив, а то відвертий сміх публіки. Давайте згадаємо.

«Золотий грамофон» 2019 – 10 найбільш провальних образів

Церемонія, за прикладом зарубіжних Оскара або Teen Choice Award, супроводжується безліччю фотосесій і червоною доріжкою: для всіх шанувальників російської естради нові виходи улюблених зірок і їхні виступи стають справжнім святом. Але в 2019 році стилісти зіркових гостей явно перестаралися з креативом, і далеко не всі виходи виявилися вдалими.

Наприклад, українська співачка Йолка (Єлизавета Іванців) і до цього часто з’являлася в незвичних образах, але цей нам зрозуміти не вдалося. Першою викликає подив її дивний укорочений чубчик – немов співачка намагалася зістригти її самостійно. Та й наряд виявився сумнівним: безформні м’яті штани оверсайз, що висять на середині стегон, явно не фарбували виконавицю.

 "Ялинка "

Точно, як маляр-штукатур після зміни на будівництві

Ми звикли до романтичних і розкішних «луків» Ані Лорак, що так підходять до її зовнішності. Але в цей раз співачка перестаралася з сексуальністю, вибравши блискучий облягаючий комбінезон. Так, відмінні форми Лорак ми оцінили, але наряд виглядав швидше дешево, ніж спокусливо.

Ани Лорак

І без того епатажна Ірина Аллегрова вирішила чомусь приміряти гусарську форму. Цілком можливо, що вони переплутали гримерки з Філіпом Кіркоровим, адже двобортний піджак з розшивкою швидше в його стилі.

Аллегрова

Сам Кіркоров вирішив вирядитися з натяком на Майкла Джексона. Філіп, ми любимо тебе таким, яким ти є – в пір’ї і стразах!

Киркоров

Рок-виконавиця Діана Арбеніна теж здивувала – на жаль, неприємно. І нехай в цьому сезоні досить модні сукні в білизняному стилі, проста на вигляд і домашня ночнушка в компанії масивних чобіт виглядала дивно.

 "Арбеніна "

Претензії є і до костюму Макса Барськіх – він немов впав у ванну з блискітками перед виходом на червону доріжку. Знизу на ньому були облягаючі шкіряні штани і такі ж шкіряні чоботи, а зверху – блискучий гольф з блискучими рукавичками. Точно затьмарив, вірніше, заблищав всіх!

Макс Барських

Плаття Юлії Ковальчук в арабському стилі виглядало непогано. Тему принцес, здається, вирішила підтримати і Слава – її сукня з незмінними паєтками нагадувала Русалочку. Шкода тільки, що обидва наряди швидше псували прекрасні фігури дівчат, ніж підкреслювали їх достоїнства. Славу блискуче плаття зробило дуже широкою, а Юлію немов зістаріло.

 "Ковальчук "

 "Слава "

Таїсія Повалій ж «захопила» народ майже весільним платтям, правда із цілком доступної кухонної фіранки. До чого ця напівпрозора основа і вульгарні вишиті квіти? Знову ж, замість ефекту «вау» вийшов цілком дешевий «лук».

 "Повалій "

А Сергій Жуков, схоже, з часів своєї популярності в 90-тих не міняв моду (і одяг теж). Ті ж «бандитські» терті штани, безглузда шкірянка і футболка з принтом. Тільки навіщо Сергій через 30 років після юних пригод намагається зберегти образ романтичного розбійника – нам незрозуміло.

Жуков
Жуков

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.