Як виглядає внучка Михайла Боярського: копія Лариси Луппіан

Михайло Боярський - щасливий дідусь чотирьох онуків. Вони тільки починають свій шлях, і невідомо чи захочуть вони продовжити акторську династію родини, однак, вже помітно, як діти схожі на своїх родичів.

Не дивлячись на багато стереотипів про неміцність зіркових шлюбів, Михайлу Боярському і його дружині, актрисі Ларисі Луппиан, вдалося зберегти щасливі сімейні узи. Разом подружжя ось уже понад сорок років, у них народилися двоє дітей – старший син Сергій та донька Єлизавета.

Михаил Боярский с женой и детьми
Михайло Боярський з дружиною і дітьми

Кожен з них подарував батькам по двоє онуків, до чого Єлизавета народила двох хлопчиків, а Сергій виховує двох дочок.

Цікаво, що любов Михайла та Світлани пережила свої випробування. Актори познайомилися ще   під час роботи в Театрі Ленсовета – на той момент у Боярського була наречена. Луппиан страждала від нерозділеного кохання, але продовжувала приховувати свої почуття.

Волею випадку весілля Будей зірки «Мушкетерів» зірвалася – його наречена переїхала в інше місто. Тоді ж Світлана почала потроху відкриватися своєму коханому. Все було не дарма – через пару років Луппиан і Боярський зіграли весілля.

Онуки подружжя-акторів поки що тільки вибирають шлях свого майбутнього. Сини Єлизавети ще зовсім маленькі – їм вісім і два роки. Старшій внучці, дочки Сергія, в цьому році виповнилося 18, вона вирішила зв’язати своє життя з журналісткою детальністю. Її сестра, 12-річна Олександра зростає дуже артистичною, бабуся з дідусем сподіваються, що вона зможе продовжити свою професійну династію.

Сын Сергей и дочка Александра
Син Сергій і донька Олександра

До слова, шанувальники зоряного подружжя відзначають, що Саша дуже схожа на свою – вона успадкувала неповторну красу Лариси і підростає справжньою красунею.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.