Світлана Лобода показала доньку від Тилля Ліндеманна: матуся-красуня і маленьке щастя рокера

Світлана Лобода в своєму мікроблозі поділилася зворушливою фотографією з відпочинку. Співачка позувала разом з молодшою донькою Тільда.

Про роман Світлани Лободи і лідера німецької рок-групи Rammstein ходять чутки вже більше трьох років. Музиканти познайомилися в Баку на музичному фестивалі «Жара», за словами їхніх колег, в той вечір вони не відходили одне від одного ні на мить і постійно спілкувалися.

Пізніше Тілль і Світлана з’являлися в соціальних мережах один одного – вони святкували свої дні народження в загальній компанії і підтримували один одного під час важливих заходів. Ліндеманн вітав Лобода з отриманням Російської національної музичної премії, заснованої Михайлом Гуцерієвим.

Але ще більше чуток і здогадок викликають не стільки романтичні відносини між артистами, скільки молодша дочка Світлани Тільда. Дівчинка народилася через рік після знайомства Лободи і Ліндеманна. А ім’я батька дівчинки виконавиця приховує досі.

Саме лідеру групи Rammstein фанати приписують батьківство, навіть ім’я малятка Тільда називають дівочої версією імені Тілль.

Світлана, в іншому, не часто показує молодшу дочку в своїх соціальних мережах. Але все ж рідкісні кадри радують користувачів глобальної мережі.

Фото с Instagram Светланы Лободы
Фото з Instagram Світлани Лободи

Зараз Лобода перебуває на відпочинку, з якого і публікує спекотні знімки. Разом з Тільда співачка приймає сонячні ванни і плаває в басейні – для відпочинку артистка вибрала курортну Грецію, острів Міконос.

Передплатники Лободи залишилися в захваті від знімка з донькою і залишили безліч коментарів:

  • «Такі гарненькі»;
  • “Класне фото”;
  • «Боже, яка краса! Це і є найбільший успіх! Яке маленько, прекрасне щастя. Приголомшливе фото », – написали користувачі мережі.

 "Фото

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.