Не гірше Мейхер і Кухар: Злата Огневич здивувала красивим шпагатом

Злата Огневич продемонструвала свою розтяжку - співачка вже давно займається стретчингом, який допомагає підтримувати фігуру в прекрасній формі.

Мода на гарне тіло і здорове тіло щільно вкоренилася в сучасному світі. Представники кіно, естради та телебачення на своєму прикладі всіляко демонструють, що доглядати за собою, худнути і підтягувати м’язи може кожна, навіть в домашніх умовах.

Співачка Злата Огневич також підтримує себе у формі і ділиться своїми здобутками з шанувальниками в особистому мікроблозі. У новому пості артистка продемонструвала, як вона сідає на шпагат.

За словами виконавиці, розтяжка – це не тільки красиво, вона стимулює активну роботу кровоносної системи, підвищує еластичність м’язів, сприяє позбавленню від застарілих болів, особливо в області спини і покращує обмін речовин.

Фото с Instagram Златы Огневич
Фото з Instagram Злати Огневич

Злата не пропускає тренувань і обожнює відчувати приємну втому після них.

Передплатники Огневич оцінили досягнення співачки в спорті і залишили безліч приємних слів в коментарях:

  • «Молодець, круто тренується і твої шпагат супер неймовірно просто»;
  • «Клас   спасибі   Я теж помітила, що заняття стретчингом добре впливають на мене »;
  • «Ти просто бомба ракета!» – написали користувачі мережі.

Нагадаємо, що кілька днів тому Злата Огневич познайомила шанувальників зі своїм коханим. Ним виявився український режисер Валерій Погонскій.

Злата Огневич с Валерием Погонским
Злата Огневич з Валерієм Погонскім

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.