«Тобі дуже йде бути мамою»: Аліна Гросу показала підростаючого малюка

Українська співачка Аліна Гросу, яка зараз проживає в Росії опублікувала фото з дитиною на руках.

Відома співачка Grosu, яка не так давно вийшла заміж за успішного бізнесмена і відсвяткувала розкішне весілля в Італії, часто радує своїх фанатів новими фотографіями в Інстаграм. Цього разу красуня показала фото, на якому вона зображена з маленьким хлопчиком на руках. Дівчина тримала малюка на руках, обіймала і цілувала.

«Це синок?», «Це ж скільки ви його народили?», «Тобі йде бути мамою», – відреагували підписники. Аліна, на відміну від багатьох знаменитостей, активно відповідає на коментарі під фотографіями в соціальних мережах. Співачка спростувала всі припущення шанувальників і пояснила, що малюк на фото – це її братик Міша, якому в серпні буде 3 роки. Батьки Гросу зважилися на другу дитину, коли мамі Аліни було 54 роки, а батькові – 50.

Питання сімейних носів ще відкрите?

Нагадаємо, що раніше Аліну Гросу неодноразово підозрювали в пластичних операціях. Дівчині приписували пластику губ, носа і зменшення щік, але співачка завжди заперечувала подібні заяви. Під новим фото з маленьким братом Аліна запитала у підписників: «Питання сімейних носів ще відкрите?». Гросу звернула увагу, що у них з братом від природи маленькі носи, і звинувачувати в пластиці її не варто.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.