Син Софії Ротару показав як відпочиває: проміняв байк на риболовлю

Син народної артистки Софії Михайлівни Ротару Руслан Євдокименко активно веде свій профіль у соціальній мережі Інстаграм.

В останній публікації Руслан Євдокименко поділився фотографією з відпочинку. Він тримає тацю з приготовленою рибою. У підписі Руслан вказав, що рибалка вдалася. До цього син знаменитості розповідав, як подорожував до Норвегії на своєму байку.

Руслан Євдокименко розповів про свій ідеальний день

 

Як можна помітити по Інстаграму сина Ротару – він не рветься підкорювати сцену або зніматися в кіно. Його цілком влаштовують звичайні речі. Він любить подорожувати, захоплюється мотоциклами, по вихідним проводить час на природі, зокрема, на рибалці.

Нещодавно Руслан опублікував фото зі своїми мото-друзями, і підписав його “Зустріч братів! “. Очевидно, Євдокименко дуже любить подорожувати і всерйоз захоплюється мотоциклами.

Зараз Євдокименку 49 років. Він одружений, і виховує двох дітей – дочку Софію і сина Анатолія. На естраді заявив про себе як талановитий музичний продюсер. Його мати – народна артистка Софія Ротару – у всьому допомагає синові, підтримує його, проте ніде не “проштовхує “. Про це сама знаменитість зізналася в одному інтерв’ю. Жінка стверджує – її діти повинні за все боротися самі, інакше не зможуть зрозуміти цінність своїх досягнень.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.