Внучка Ротару змінила імідж: просто розкішна!

Софія Євдокименко - внучка народної артистки України Софії Ротару, і дочка музичного продюсера Руслана Євдокименка.

Дівчинка з юних років знає, як про себе можна заявити на публіку, і зібрала цілу армію шанувальників. У неї вже 157 тисяч фоловерів, а відео набирають тисячі переглядів і лайків.

Внучка Ротару опублікувала чудовий знімок: новий образ – очей не відірвати!

 

На фотографії світловолоса красуня очевидно сидить в якомусь закладі, вона позує на камеру, непомітно посміхається. Її губи злегка відкриті, що дає можливість побачити білі зуби і чіткі контури обличчя.

На дівчині надіта біла блузка або сарафан оверсайз, який відкриває ключиці і шию Софії. На шиї золотий кулончик, який підкреслює її зовнішність. Шанувальники відзначили – новий образ Софії Євдокименко додав їй жіночності, шарму, витонченості.

Відзначимо, внучка народної артистки Софії Ротару живе і працює в штатах. На час карантину вона приїхала в Україну до родини. Вона розвиває себе як модель, проте не виключає, що в перспективі може вийти на сцену і заспівати.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.