Виходить заміж? Переможниця «Холостяк 10» Даша Ульянова показала фото у весільній сукні

Даша Ульянова заінтригувала своїх шанувальників, продемонструвавши 4 весільних образи.

Переможниця романтичного шоу «Холостяк 10» на своїй сторінці в Інстаграм продемонструвала 4 різних весільних образи. Наряди були кардинально різні – мереживне плаття, що облягає, легке плаття в горошок «А-силуету», комбінезон і пишне бальне плаття.

«Я не з тих дівчат, які мріють вийти заміж»

В описі під фотографіями дівчина розповіла, що думає про весільні церемонії. За словами гімнастки, вона не з тих дівчат, які з дитинства мріють вийти заміж. Вона простіше дивиться на цю подію і робити пишне весілля для неї не в пріоритеті. Даша зізналася, що приміряти весільні наряди їй дуже сподобалося, вона відчула себе дівчинкою і не могла відірватися від дзеркала. Підписники були в захваті від образів Ульянової і побажали їй скоріше знайти нареченого. Не обійшлося і без негативних коментарів: «Дашка, ну ти ніби дівчина нічого, але губи вже перебір реальний», «Нема талії і плечі, як у мужика. Фігура не жіночна абсолютно », – написали передплатники.

Нагадаємо, що Даша Ульянова виграла шоу «Холостяк 10» і стала єдиною обраницею холостяка Макса Михайлюка. Однак пара не продовжила свої відносини після шоу. Причиною розлучення став секс Максима з однією з учасниць шоу. На одному з інтерв’ю Даша зізналася, що Михайлюк не робив спроб налагодити з нею відносини, а вона цього і не чекає. За словами дівчини, їй відносини з Холостяком вже не потрібні.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.