Юрій Горбунов показав свої зморшки. Постарів і змінився, але Осадча любить і такого

Юрій Горбунов поділився новим знімком у своєму особистому блозі. Підписників телеведучого здивував його зовнішній вигляд.

У серпні цього року Юрій Горбунов відзначить свій 50-й день народження. Він уже досить давно займається телевізійною діяльністю і встиг стати одним з найбільш затребуваних і популярних ведучих і шоуменів України.

Сьогодні ім’я Юрія телеглядачі асоціюють з телеканалом “1+1”, проте старше покоління пам’ятає той час, коли Горбунов щоранку виходив у прямий ефір з Машею Єфросиніною на “Новому каналі” в програмі “Підйом”. Це було одне з перших ранкових шоу в країні, а яскраві ведучі забезпечили йому приголомшливі рейтинги — з Машею і Юрієм прокидалася вся країна.

Маша Ефросинина и Юрий Горбунов вели "Подъем" с 1999 по 2001 год
Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов вели “Підйом” з 1999 по 2001 рік

Пізніше Юрій став невід’ємною частиною “Танців з зірками” — він вів їх разом з Тіною Кароль ще в першому сезоні в 2006-2007 роках. Після перезапуску танцювального змагання для представників естради і кіно Горбунов знову зайняв пост його ведучого.

Юрий Горбунов и Тина Кароль в первых выпусках "Танців з зірками"
Юрій Горбунов та Тіна Кароль в перших випусках “Танців з зірками”

Сьогодні Юрій має звання Заслуженого артиста України, міцну і дружну сім’ю і веде найвідповідальніші і популярні шоу і заходи в країні, встигає Горбунов знімати в кіно.

Зрозуміло, зовнішній вигляд шоумена змінився за цей період – він став старшим, а його зачіска сховалася легкою сивиною. Під новим знімком Юрія в мікроблозі підписники ахнули: “Постарів”.

Юрий Горбунов: снимок с Instagram
Юрій Горбунов: знімок з Instagram

Не дивлячись на такий поважний зовнішній вигляд, шанувальники телеведучого відзначили, йому потрібно посміхатися. Посмішка йому до лиця і робить його свіжіше та яскравіше.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.