Ольга Картункова схудла на 84 кілограми: важкий шлях до ідеальних форм. Фото до і після

Ольга Картункова здивувала своїх шанувальників — вона зменшила число на своїх вагах практично в два рази. Як актриса виглядає після схуднення і яких зусиль вартував такий результат — читайте далі.

Ольга Картункова полюбилася глядачам ще з часів КВК. У 2013 році вона стала чемпіонкою клубу зі своєю командою “Місто П’ятигорськ”, в ній Оля грала ключові ролі і була капітаном.

Саме КВКшний образ артистки добре запам’ятався телеглядачам. Картункова втілювала на сцені звичайних жінок, розкривала їхні рутинні і повсякденні проблеми і вчила сміятися над усім цим — адже з гумором будь-яка ситуація виглядає не так проблематично і страшно.

Яскравим був і образ Олі — вона повненька жінка з короткою стрижкою і дзвінким голосом. Така зовнішність тільки підкреслювала ролі, які діставалися актрисі. Її грі дійсно вірили.

Оля Картункова на сцене КВН
Оля Картункова на сцені КВН

Після “випуску” з клубу веселих і кмітливих актриса отримала пропозицію стати частиною розважальної програми “Одного разу в Росії”, тут вона продовжила грати типові образи, до яких звик глядач.

Але сама Картункова втомилася від цього — їй хотілося змінюватися, ставати більш жіночною. Тоді Оля вирішила “прибрати” свою головну фішку — зайву вага. Адже, не дивлячись на те, що він робив її колоритною на сцені і в кадрі, він впливав на стан здоров’я.

Боротьба з кілограмами тривала два роки. Секрет Олі простий — вона притримувала суворої дієти, яку їй склав дієтолог і займалася спортом. В результаті їй вдалося позбутися від 84 кілограмів.

Оля Картункова: до и после
Оля Картункова: до і після

Зараз актриса планує зробити операцію, щоб прибрати розтяжки і зайву шкіру. Із зайвою вагою не пішов її талант — Картункова як і раніше затребувана артистка.

Оля Картункова: до и после
Оля Картункова: до і після

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.