Вагітна Alyosha похвалилася природною красою і великим животиком: ось-ось народить

Співачка Alyosha в очікуванні третьої дитини продовжує радувати шанувальників новими фото.

Українські музиканти Alyosha і Тарас Тополя (лідер групи Антитіла) в очікуванні народження третьої дитини. Пара вже виховує двох синів Романа і Марка, зараз щасливі батьки в очікуванні доньки.

Щаслива мама зараз знаходиться на останніх місяцях вагітності, тому вже встигла підготувати кімнату для майбутньої дитинки. У своєму особистому блозі Альоша показала меблі і різні дрібниці, які вона встигла придбати для новонародженої.

А після артистка показала, що не забуває про догляд і за собою. Олена (справжнє ім’я співачки) поділилася новим фото зі SPA-салону. Виконавиця вирішила присвятити день собі коханій.

На знімку Альоша позує абсолютно без макіяжу і в обтягуючому вбранні — помітно, що животик у співачки досить великий. Деякі коментатори навіть припустили, що у Олени і Тараса народиться хлопчик, а хтось робить ставку відразу на двійню! Однак, раніше УЗД показало дівчинку.

Снимок с Instagram певицы
Знімок з Instagram співачки

Підписники виконавиці залишили їй безліч коментарів під публікацією:

  • “Маленький арбузик-карапузик, матуся красоточка”;
  • “Який животик! Красива”;
  • “Яке ж це щастя виношувати свою кровиночку і чекати зустрічі з нею”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.