«Ух, як гаряче!»: Джанабаєва без спідниці показала стрункі ніжки

Відома співачка, колишня учасниця групи ВІА Гра Альбіна Джанабаєва опублікувала відвертий знімок, який змусив фанатів захоплюватися красою і стрункістю артистки.

41-річна Альбіна Джанабаєва взяла участь у пікантній фотосесії. На знімках співачка спокусливо позує на стільці. Альбіна вибрала досить відверте вбрання: чорне боді, напівпрозорі чорні колготки, туфлі-човники, а ось спідницю артистка вирішила не надягати. До того ж, вона вибрала дуже сміливий позу, показавши довгі, стрункі ноги. “Увечері, все ж хочеться скинути зайве “, – підписала фото Джанабаєва.

Меладзе краще цього не бачити

Шанувальники артистки по достоїнству оцінили її фото. Більшість вважає, що співачка з роками ставати тільки гарніше. «Неймовірна, ідеал жіночої краси», – коментують підписники. Втім, багато хто вважає, що чоловік Альбіни Валерій Меладзе може негативно відреагувати на відверті фото дружини. «Меладзе не насварить?» «Валерію краще не бачити цих фото», – міркують фоловери.

Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

Варто відзначити, що після відходу з групи ВІА Гра Джанабаєва перестала бути в образі спокусниці, почала вибирати більш скромні вбрання і вести себе стриманіше перед камерою. Можливо, артистка скучила за тими часами, коли будучи солісткою групи, спокушала своїм зовнішнім виглядом прихильників.

Нагадаємо, Альбіна Джанабаєва вийшла заміж за Валерія Меладзе в 2016 році, але їх роман до одруження тривав понад 12 років. Зараз пара щаслива в шлюбі і виховує двох синів: 16-річного Костю і 6-річного Луку.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.