У мережі з’явилися рідкісні фото дорослого сина Андрія Паніна: як виглядає спадкоємець актора

Старший син Андрія Паніна вирішив продовжити справу батька і стати актором. Які успіхи вже має хлопець, і як він виглядає зараз — читайте далі.

Актор Андрій Панін був неймовірно популярним і затребуваним в російському кінематографі. Його герої завжди привертали телеглядачів, навіть з огляду на той факт, що Паніну часто діставалися ролі антагоністів. У його талант неможливо було не закохатися.

У 2013 році актор несподівано пішов з життя – остаточні причини смерті досі залишаються під завісою таємниць і недомовок. Основною причиною вважають нещасний випадок нібито Панін впав з висоти власного зросту і отримав важку черепно-мозкову травму. Також розглядається версія про умисне вбивство. У актора були ознаки боротьби на тілі – садна, рани. Однак, слідство у цій справі триває і досі.

У Андрія залишилося троє дітей – дочка Надія від першого шлюбу і двоє синів, Олександр і Петро, від другої дружини Наталії Рогожкін. Цього року старшому Сашкові виповнилося 19 років, він вирішив продовжити справу батька і підкорювати акторську сферу.

Андрій Панін з сином Олександром

Олександр не веде активне соціальне життя – він не дає інтерв’ю і мовчить в соціальних мережах. Відомо, що він вступив до інституту після школи нема на творчу спеціальність. Однак, хлопець виконав головну роль у фільмі “Недитячий будинок ” – зйомки почалися зовсім недавно. Разом з сином Паніна в картині грає Іван Охлобистін, відомий за серіалом “Інтерни “.

На зйомки Олександр потрапив випадково – про нього згадала кастинг-директор проекту Олена Галанова, яка і показала фото режисерові фільму Михайла Расходнікову. Паніна-молодшого затвердили в перший же день. Прем’єра картини очікується на 2021 рік.

Александр Панин на съемках (крайний справа)
Олександр Панін на зйомках (крайній праворуч)

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.