Ірина Білик показала чотирирічного сина-байкера: маленький красень

Українська співачка Ірина Білик похвалилася результатом нової фотосесії свого молодшого сина. Хлопчик приміряв на себе образ брутального байкера і навіть встиг попозувати на справжньому мотоциклі. Результат — дивіться далі.

50-річна співачка Ірина Білик в грудні 2015 року одержала щасливу можливість випробувати всі принади материнства вдруге. У неї підростає 21-річний син Гліб від другого фактичного чоловіка — моделі Андрія Оверчука.

У 2015 році виконавиця вийшла заміж за продюсера і художника Аслана Ахмадова. Білик мріяла подарувати коханій людині дитину, однак стан здоров’я не дозволяв співачці завагітніти. Щоб виконати свою мрію, Ірина і Аслан звернулися за допомогою до сурогатної матері — в грудні 2015-го у них народився син Табріз.

Хлопчик підростає здоровим і щасливим на радість батькам. У своїй новій публікації Білик поділилася результатом фотосесії, головним героєм якої став чотирирічний Табріз.

Ф
Фото з Instagram Ірини Білик

Хлопчик позував в образі зухвалого байкера на тлі справжніх червоних мотоциклів. На деяких знімках Табріз приміряв шкіряну косуху, а зачіску йому зробили під ірокез, хоча і досить акуратний.

Фото с Instagram Ирины Билык
Фото з Instagram Ірини Білик

Як виявилося, хлопчик був одягнений в одяг модного британського бренду. Його зіркова мама поділилася, що Табрізу дуже сподобався процес фотосесії, Ірина також поцікавилася у своєї аудиторії, чи варто балувати дітей брендовими нарядами з раннього віку.

У відповідь артистка отримала різні думки від коментаторів:

  • “Якщо фінанси дозволяють, то чому б і ні”;
  • “Симпотяга такий!!!! Діти все одно ще не розуміють бренд не бренд. Якщо хороша якість, а головне зручний одяг для дитини, то без різниці”;
  • “Який красень! Ірочка, якщо є можливість, чому б не побалувати брендовим одягом. Все так, як повинно бути”;
  • “Я думаю що ні”, — написали користувачі мережі.
Фото с Instagram Ирины Билык
Фото з Instagram Ірини Білик

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.