Коханий Ані Лорак показав свого сина: а мати-то хто?

Сергій Лазарєв показав новий знімок свого сина в особистому блозі. Хлопчик неймовірно схожий на тата, але шанувальників цікавить — хто ж мама?

Особисте життя Сергія Лазарєва останнім часом на слуху у багатьох меломанів. Виконавцю приписують роман одночасно з Ані Лорак, і з якоюсь блондинкою Кариною Коробковою, з якої той був помічений на спільному відпочинку. Але найбільш обговорюваною стала версія роману співака з моделлю Алексом Малиновським.

Втім, існує версія, що всі ці чутки спеціально розпускає команда самого артиста для піару. Кілька днів тому Сергій презентував свою нову пісню з гучною назвою “Я не могу молчать”. Розмови про романи, нетрадиційну орієнтацію і відпочинк на морі в компанії можливих коханців звернули увагу не тільки на самого Сергія, але і на його реліз. Однак, і ця версія залишається лише здогадкою.

Поки шанувальники артиста, намагаються розібратися в його любовних відносинах, щасливий співак все ж встигає їх порадувати дійсно гарними і зворушливими кадрами у своєму особистому блозі. На новому фото в Інстаграм Сергій з посмішкою позує разом зі своїм сином Микитою.

Фото: Instagram @lazarevsergey
Фото: Instagram @lazarevsergey

Звичайно, не обійшлося без пліток і тут. Багатьох цікавить ім’я матері дітей Сергія. Про свого сина виконавець вперше розповів у 2016 році, коли хлопчикові вже було два рочки. У 2019-му народилася і дочка Лазарева Анна.

За словами артиста, його діти з’явилися завдяки сурогатній мамі, виховує він їх самостійно. Але все ж деяким фанатам цікаво дізнатися ім’я матері Микити і Ані:

  • “Маму свого синочка покажи”;
  • “А мати-то є у дітей?” — пишуть користувачі мережі.

Однак, все ж компліментів батько з сином отримали набагато більше:

  • “Ну що за красені”;
  • “Микитка який красень, очей не відірвати”;
  • “Ой, крутиші”.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.