Вагітна Alyosha грайливо надула щічки: ось-ось народить

Alyosha поділилася з підписниками новою фотографією в мережі Instagram. Співачка зараз перебуває на дев'ятому місяці вагітності та сповна готується до народження доньки.

Щасливе подружжя — співачка Альоша та її чоловік, лідер групи “Антитіла”, Тарас Тополя — готуються стати багатодітними батьками. Пара вже виховує двох синів — Марка і Романа. Навесні цього року артисти повідомили, що у них народиться третя дитина — дівчинка.

Олена (справжнє ім’я Альоші) готується до появи нового члена сім’ї. Співачка облаштовує дитячу новими меблями і показує своїм підписникам, яке вбрання вона вже встигла придбати для дочки.

Під своїм новим знімком у соціальних мережах виконавиця розповіла, що повинна народити вже в найближчі дні — вона з нетерпінням чекає зустрічі з малятком.

Фото: Instagram @alyoshasinger
Фото: Instagram @alyoshasinger

Альоша також розповіла, що не вірить ні в які прикмети і з радістю купує нові красиві речі для доньки. На думку артистки, важливо бути готовою до всього, і це правильно заздалегідь готуватися до народження, а не купувати все в останню мить.

Також попередній досвід материнства навчив артистку не витрачати гроші даремно і купувати тільки найнеобхідніше — немовлята швидко ростуть, а крім того, багато необхідні предмети і одяг дарують друзі та родичі.

Багато коментаторів підтримали позицію Олени:

  • “Найкращий підхід. В прикмети немає нічого хорошого, головне вірити в те, що все буде добре”;
  • “Яка ж ви красива! Легких вам пологів”;
  • “Така класна фотка”, — написали користувачі мережі.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.