Як виглядала Барбара Брильська в молодості: в мережу потрапив унікальний знімок актриси в пікантному образі

Барбара Брильська вважалася однією з найбажаніших і привабливих польських актрис. Змогла артистка закохати в себе і радянського глядача. Як же виглядала Барбара на початку кар'єри - дивіться далі.

Польська актриса Барбара Брильська стала відомою в країнах колишнього Союзу завдяки своїй ролі Наді у фільмі «Іронія долі або З легким паром! ». Саме з нею у багатьох сім’ях досі сім’ї проводять новорічні свята.

Картина стала справжньою легендою в сфері кіно, а Барбара – однією з найбажаніших актрис.

Барбара Брыльска в "Иронии судьбы"
Барбара Брильська в “Іронії долі”

Сьогодні 79-річна Брільська рідко з’являється на знімальному майданчику або в театрі. Проблеми зі здоров’ям не дозволяють їй повноцінно повернутися до улюбленої справи. Однак, фільми з нею до сих пір залишаються улюбленими і актуальними.

Зберігають пам’ять про неймовірну красу Барбари і рідкісні зніме з того часу.

З юного віку майбутня зірка знала, що вона народжена для кіно. Брильська вчилася в Лодзінської вищої театральної школи, а після закінчила Варшавську вищу школу кіно, театру і телебачення.

Паралельно запрошували Барбару і на зйомки до відомим кутюр’є і на обкладинки глянцевих видань. У мережі збереглося рідкісний знімок 1969 року однієї з фотосесій.

Барбара Брыльска, 1969 год
Барбара Брильська, 1969 рік

Юна Барбара Брильська позує в спідній білизні і коротким стильним каре. Такою була актриса ще до «Іронії долі».

Фото демонструє, чому Барбара була так бажана й затребувана – красива, зі стрункою фігурою і зі своєю родзинкою у погляді. Однак, головний секрет любові мільйонів – незаперечний талант Брильської.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.