Як виглядають Анна Седокова, Бьянка й інші зірки без макіяжу: “Як різні люди”

Фото знаменитостей без макіяжу часто спантеличує їх шанувальників — це абсолютно різні люди. Давайте подивимося, як косметика і грим можуть до невпізнанності змінити жінок.

Ольга Серябкіна

Ольга Серябкина
Ольга Серябкіна

Солістка російської групи “Срібло ” з’являється на публіці тільки з яскравим макіяжем. Тому її відео в соціальних мережах, де вона розповідала про своє косметиці здивував передплатників – співачка абсолютно на себе не схожа.

Олена Лядова

Елена Лядова
Олена Лядова

Косметика робить з актриси Олени Лядовою абсолютно іншу людину. Однак, це їй тільки на руку – на знімальному майданчику вона може втілювати абсолютно різних героїнь.

Ірина Пегова

Ирина Пегова
Ірина Пегова

Деякі фанати акторки Ірини Пеговою не відразу впізнали її на фотографіях з відпустки. Дівчина не звикла з’являтися на публіці без косметики, тому побачити артистку без гриму для шанувальників виявилося справжньою несподіванкою.

Валентина Рубцова

Валентина Рубцова
Валентина Рубцова

Зірка серіалу “Універ ” і “Саша / Таня ” завдає косметику тільки для зйомок або офіційних заходів. В реальності 42-річна актриса любить свою зовнішність без макіяжу і виступає за натуральність.

Бьянка

Бьянка
Бьянка

Білоруська R & B-виконавиця обожнює яскравий макіяж, який підкреслює її зухвалий і впевнений образ. Однак, як тільки співачка змиває косметику, вона перетворюється на вишукану і ніжну дівчину.

Анна Седокова

Анна Седокова
Анна Седокова

Одна з найяскравіших солісток легендарної “ВІА Гри ” рідко з’являється на вулиці або в соціальних мережах без помади і стрілок на очах. Не дивно, що Анну можна не впізнати без макіяжу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.