Мама султана Сулеймана на старості вирішила стати модним дизайнером – і це правда: 76-річна Небахат Чехре вперше випускає свою лінію одягу

Шанувальники серіалу "Величне століття " звичайно ж пам'ятають красиву, стриману і сувору валіде султана. Мало хто знає її ім'я - Хафса. А ось актрису пам'ятають усі. Зараз їй 76 років і вона вирішила освоїти нову професію.

Валіде в серіалі “Чудовий вік ” зіграла турецька актриса Небахат Чехре. На час початку зйомок їй виповнилося 65 років.

Валіде
Валіде

До того вона вже була відомою актрисою не тільки в Туреччині, але і володаркою кількох міжнародних премій.

Її біографія дуже цікава. Небахат народилася турецькій правовірної сім’ї досить високого рівня достатку. Але її батько помер, коли дівчинці було 5 років. Мама відразу собі знайшла нового чоловіка, потім наступного. У 14 років дівчинка не витримала і втекла з дому.

У 15 років Небахат несподівано для себе стала переможницею конкурсу Міс Туреччина, куди потрапила зовсім випадково. На світовому конкурсі потрапила в 20 найкрасивіших дівчат планети.

Небахат в юності
Небахат в юності

Першою роллю в кіно стала картина “Корольок пташка співоча “, де юній дівчині відразу віддали одну з головних ролей.

З того часу вона знялася в 95 картинах і всі ролі її були або головні або другого плану, але запам’ятовуються.

Небахат Чехре в молодости
Небахат Чехре в молодості

На момент початку зйомок “Величного століття ” Небахат вже вирішила відійти від справ і зайнятися благодійністю. Своїх дітей у жінки немає – через насичений графік роботи просто не було часу на особисте життя, про що вона зараз дуже шкодує.

Але сценарій їй так сподобався, що вона відразу погодилася.

Портрет 15 століття і втілення
Портрет 15 століття і втілення

І навряд чи можна було знайти валіде краще! Після цього актриса отримала ще більше сорока пропозицій знятися в кіно, але прийняла тільки дві.

І до речі, Небахат взяла під опіку актрису Берен Саат, яка зіграла роль Кесем в продовженні серіалу “Величне століття. Кесем “. Дівчина, теж самотня душа, дуже вдячна великій актрисі за участь в її долі.

Берен Саат в ролі Кесем
Берен Саат в ролі Кесем
Небахат і Берен
Небахат і Берен

А тепер, під час карантину, який в Туреччині досить строгий, всі зйомки зупинилися. І Небахат вирішила поворожити над модними жіночими образами 2020 року. Вона створила повноцінну колекцію одягу для леді бальзаківського віку, презентація якої відбудеться на початку осені.

Мода від Небахат
Мода від Небахат
Мода від Небахат
Мода від Небахат

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.