У моді plus size: зірки, які не соромляться своєї ваги

У світі шоу-бізнесу існують свої стандарти і правила. Але, як то кажуть, у кожного правила є свій виняток. Поки деякі зірки виснажують себе дієтами і постійними тренуваннями, інші - приймають своє тіло таким, яким воно є. Ми зібрали топ-5 пишних красунь, які не соромляться своїх форм.

Про те, що зайві кілограми слави не перешкода, добре знає Опра Уїнфрі. Вона – одна з найпопулярніших в світі ведучих. Худнути Опра початку тільки тоді, коли вага стала негативно позначатися на її здоров’ї, але навіть після цього стрункою вона не стала.

Актриса Меліса Маккарті володіє не тільки прекрасними формами, а й почуттям мору з ноткою самоіронією. Вона навіть погодилася на роль в серіалі «Злови товстуху». Актриса задоволена собою і своїм тілом. Замість того, щоб витрачати час і сили на дієти, вона підбирає одяг, який ідеально підходить її фігурі.

Російська співачка Лоліта завжди боролася із зайвими кілограмами. І робила це в найрізноманітніший спосіб: пробувала різні дієти, займалася спортом, навіть робила пластичні операції. Але результат, якщо і з’являвся, то згодом швидко зникав. Тому співачка перестала гнатися за вигаданими стандартами. Після того, як виконавиця полюбила своє тіло, шанувальники навіть стали відзначати, наскільки вона стала привабливішою.

Ще одна знаменита пишна співачка – Анна Семенович. І це саме той випадок, коли зайві кілограми тільки надають суксуальності. Адже Анна – об’єкт обожнювання серед представників сильної статі. До того ж, співачку часто запрошують на зйомки для чоловічих журналів.

Телеведуча Анфіса Чехова теж володіє пишними формами, які не тільки їй не заважають, а навпаки – іноді здається, що саме така апетитна фігура принесла їй славу. Після народження дитини Анфіса помітно зменшила у вазі, але все ж залишилася жіночною і привабливою.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молодильні яблука: як красиві і знамениті знаходять собі молодших чоловіків

Нагадаємо, стало відомо, яким буде продовження «Пліткарки»

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.