Виглядає молодше дочки: Віра Брежнєва захопила видом у банному халаті і без макіяжу

Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками ніжним кадром в банному халаті — красива, легка і вишукана.

38-річна українська співачка Віра Брежнєва, не перестає радувати своїх шанувальників ніжними і чуттєвими фото в домашньому вигляді.

Виконавиця завжди славилася своїм почуттям стилю, розповідями про правильне харчування, любові до спорту і ідеальним доглядом за шкірою. Напевно, саме тому Віру часто включають в списки найбажаніших і привабливих жінок.

Співачка завжди намагається продемонструвати своїм фанатам ідеальне і неповторне відчуття стилю. При цьому її домашні кадри без макіяжу, укладок і обробки подобаються фанатам куди більше, ніж результати професійних фотосесій.

Вера Брежнева
Віра Брежнєва

Ніжні домашні кадри можна знайти на на фан-акаунті Віри. На одній з таких сторінок з’явився чуттєвий кадр зі співачкою, який був зроблений навесні в Парижі, де проходили зйомки одного з відеокліпів.

На фотографії Брежнєва позує в банному білому халаті, з розпущеним, трохи розпатланим волоссям, і зовсім без макіяжу. Кадр шанувальників своєю природністю і вродою, так як зірка виглядала по-домашньому, сонної і навіть злегка втомленою.

Фанатам припав до душі такий живий знімок. Деякі відзначили, що переплутали Брежнєву з її донькою Сонею:

  • “Я подумала, що це дочка ваша, Соня, навіть молодше виглядаєте “;
  • “Віра ти тут така ніжна “;
  • “На першому фото Сонечка один в один “, – написали користувачі мережі.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.