Як склалася доля учасниць попереднього сезону Холостяка

Прем'єра десятого сезону шоу «Холостяк» відбудеться вже в цю п'ятницю - 6 березня. Ми публікуємо матеріал, в якому розповідаємо, як склалася доля учасниць дев'ятого сезону.

Юлія – одна з найяскравіших учасниць шоу. Як пишуть на сайті СТБ, зараз вона успішно розвиває свій бізнес. Після участі в проекті дівчина познайомилася з молодим чоловіком,  з яким у них зав’язалися стосунки. Як розповіла сама Юлія, обранець підкорив її своэю ввічливістю і уважністю, але все ж перший крок зробила дівчина. До речі, на пост-шоу «Як вийти заміж?» Юлія повідомила, що 14 лютого їй зробили пропозицію.

 "Ольга " Ольга

Ще одна учасниця Оля теж активно вдарилася в кар’єру. Вона вже спробувала себе в ролі теле- і радіоведучій.

 "" Марина

Марина продовжує справу, якою займалася ще до проекту. Вона активно розвиває власний модельний бізнес. Після проекту дівчина розширила діяльність агентства в Парижі.

 "" Елізабет

Ексцентрична Елізабет стала фешн-тренером, організовує майстер-класи. Перший такий вона провела на тему «Італійська мода: практичні поради для України».

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Молодильные яблоки: как красивые и знаменитые находят себе мужей помоложе

Напомним, стало известно, каким будет продолжение «Сплетницы».

Новости, интервью, интересные истории ты найдешь на сайте Одна минута.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.